Partners

GIOCHI PREZIOSI
CLEMENTONI
IMC TOYS
PLAYMATES
  • Винаги в крак с времето – това е най-точното описание на марката PLAYMATES. Американската компания залага на това, че винаги прави играчки-хитове, базирани на най-новите анимационни и игрални филми, книжки и комикси. Във всяка играчка на PLAYMATES си дават среща последният култов за децата герой и последният писък на технологиите. Затова и за никого не е изненада, че всяка година PLAYMATES обират призовете за детски играчки. Най-известните досега играчкови линии на PLAYMATES са TMNT – Ninja Turtles, DISNEY FAIRIES, DISNEY PRINCESS, STRAUBERRY SHOKTEACE, LAND BEFORE TIME, а всяка следваща година се появяват нови изненади за хилядите фенове на бренда.

BESTWAY
  • Марка за производство на висококачествени надуваеми PVC продукти за плажа, за къмпинга, градината: пояси, басейни, джакузи, надуваеми легла, надуваеми мебели, дюшеци, възглавнички, надуваеми играчки. С висококачествените продукти с марката BESTWAY Вашата пълноценна почивка е гарантирана!

QUERCETTI
  • Световно известна италианска фирма, специализирана в производството на най-широка гама занимателни и в същото време образователни играчки, както за най-малките, така и за поотрасналите деца. Основа на фирмената философия на Quercetti е убеждението, че играчките са много важни за физическото и интелектуалното развитие на децата. Всички играчки са проектирани така, че да развиват логическото мислене, креативността и двигателните умения на всяко дете. От 1950г. досега Quercetti следват тези принципи и гарантират най-висок стандарт за качество и сигурност.

    Всички продукти с марката Quercetti се произвеждат в Италия.

MAISTO
MAISTO TECH
FOTORAMA
ASMODEE
BRAIN BOX
GOLIATH
  • GOLIATH е световен лидер в производството на бордови и екшън игри.

ZANZOON
FUNVILLE
CUBIC FUN
BAOBAB
RASTAR
MEGABLEU
MOOSE TOYS
REDWOOD
VIVID
MONDO
OOBA
DRAGON-I
BAYER
EMCO
DIMIAN
Worlds Apart
TAIYO
PREMIUM TOYS
MTW
ZURU
WILTON BRADLEY
DRUMOND GAMES
Tiger Head
ALPHA GROUP
HEADSTART